Servicii

Serviciile Noastre

Sistem complet de hale metalice industriale

\

Structură ușoară

   Aceste structuri metalice sunt proiectate să reziste celor mai grele condiții de mediu cu o durată de viață de peste 150 de ani. Cel mai important element în procesul de construcție este structura clădirii. Structurile ușoare de oțel devin rapid o alternativă preferată la materialele folosite în mod tradițional, în industria construcțiilor, datorită proprietăților sale superioare, și de asemenea, costurilor reduse.

   Oțelul folosit aici este acoperit cu zinc (proces numit galvanizare) sau un amestec de zinc și aluminiu (numit zincalume sau galvalume) pentru a-l proteja de coroziune. Grosimea acestei acoperiri poate fi variată pentru a se potrivi cu o serie de medii. De obicei, mediile marine necesită cea mai mare protecție, iar regiunile uscate, aride, cel mai puțin.

   Construcția din oțel cu ecartament ușor este foarte similară în principiu cu construcția încadrată din lemn – elementele de încadrare din lemn sunt înlocuite cu secțiuni subțiri de oțel. Secțiunile de oțel utilizate aici se numesc secțiuni formate la rece, ceea ce înseamnă că secțiunile sunt formate sau sunt date la temperatura camerei. Acest lucru este în contrast cu secțiuni mai groase laminate la cald, care sunt în formă,  în timp ce oțelul este topit la cald. Oțelul format la rece se modelează ghidând foi subțiri de oțel printr-o serie de role, fiecare role schimbând forma foarte ușor, rezultatul net al transformării unei foi de oțel plat într-o secțiune în formă de C sau S.

   Timpul necesar ridicarii unei astfel de case sau hale scade chiar si cu 40-70%. Acest lucru este de o importanță maximă in zilele noastre. O casă sau o hală pe structură metalică poate fi ridicată în câteva zile.

\

Structură grea

   Construcția grea din oțel implică un schelet structural al unor elemente mari de oțel. Grinzile de oțel pot susține distanțe lungi (de exemplu, pentru ferestre mari sau deschideri) și sunt adesea utilizate în combinație cu alte sisteme structurale, cum ar fi lemnul sau construcția LSF în acest scop.

   Construcția LSF poate fi utilizată ca un sistem de construcție complet, inclusiv pereții exteriori și încadrarea acoperișului, sau poate fi utilizată doar pentru pereții interiori. Oțelul este puternic atât la tensiune, cât și la compresiune. Construcția LSF este comparabilă ca preț cu construcția de cherestea.

   Ramele din oțel sunt ușor de manevrat și pot fi ridicate rapid. Acestea sunt adesea livrate pre-fabricate la locul unde se vor asambla ceea ce ajută la economisirea de timp. Datorită rezistenței și flexibilității, încadrarea din oțel este excelentă pentru a rezista la cutremure.

   Oțelul este vital pentru o societate modernă și durabilă. Același lucru care le permite producătorilor să facă vehicule mai ușoare, mai eficiente din punct de vedere al consumului de combustibil și structuri mai înalte și mai sigure este, de asemenea, continuu reciclabil. În timp ce materialele concurente își concentrează afirmațiile de sustenabilitate pe faze specifice ale aplicării produsului, performanțele superioare ale oțelului reduc impactul asupra mediului atunci când sunt măsurate pe întregul ciclu de viață.

 

Execuție fundații și fundații speciale

\

   Oferim servicii complete in construcția de fundații si fundații speciale atât în sistemul industrial cât și cel civil cu materiale de ultimă oră hidroizolații și termoizolații gândite pentru necesitățile unde vor fi montate.


Sisteme cu panouri sandwich

\

Panouri sandwich

   Panoul sandwich este un material de construcție ușor, fiabil și universal, utilizat pentru ridicarea pereților, la fațade și acoperișuri. Este un sistem complet de închidere a unei hale sau a unei locuințe.

   Avantajele sistemelor cu panouri sandwich :

 • Durabilitate
 • Izolare termică și fonică crescută
 • Montare ușoară
 • Preț acceptabil

Domenii de utilizare :

 • Zone industriale
 • Clădiri cu montaj rapid
 • Construcții rezidențiale
 • Centre logistice
 • Soluții în agricultură
 • Baze sportive, săli de sport
 • Mall-uri, Depozite, etc.
\

Acoperiș :

 • Panouri cu PIR și PUR
 • Panouri cu spumă poliuretanică
 • Panouri cu vată minerală
\

Perete :

 • Panouri cu PIR și PUR
 • Panouri cu spumă poliuretanică
 • Panouri cu vată minerală

Termoizolații

\

Vată minerală

\

Vată bazaltică

\

Celuloză

\

Polistiren expandat si extrudat

Hidroizolații

\

Membrană PVC :

 •     Membrana pentru hidroizolații la acoperișuri este o membrană sintetică din PVC de inaltă calitate pentru hidroizolația acoperișurilor, armată cu fibră de poliester conformă cu EN 13956.
 •    Rezistență mare la intemperii, inclusiv iradiere permanentă UV
 •   Rezistență ridicată la imbătrânire
 •    Rezistență mare la grindină
 •    Resistență la acțiunea factorilor de mediu obisnuiți
 •    Rezistență ridicată la solicitări mecanice
 •    Rezistență mare la întindere
 •    Flexibilitate foarte bună la temperaturi scăzute
 •    Permeabilitate ridicată la difuzia vaporilor de apă
 •    Proprietăți bune de sudare
 •    Sudabilă
\

Membrană Lichidă :

 •    Membrană lichidă pentru hidroizolații la acoperișuri
 •    Este o membrană lichidă, mono-componentă, cu aplicare la rece, pe bază de poliuretan cu intărire declanșată de umiditate.
 •   Hidroizolație pentru acoperișurile expuse plate si inclinate; hidroizolație pentru acoperișurile noi sau în proiecte de reabilitare; se poate aplica pe betonul existent, membrane bituminoase, zidărie, substraturi cimentoase (toate straturile suport sunt supuse unor cerințe și condiții de amorsare)
\

Mortar de impermeabilizare :

 •    Este un mortar bicomponent gata de utilizare, cu modul de elasticitate redus, pe baza de ciment modificat cu polimeri sintetici speciali si microsilice, conținând agregate selecționate de dimensiune redusă și aditivi corespunzători, utilizat pentru impermeabilizarea și protecția betoanelor expuse contactului temporar sau permanent cu apa; impermeabilizarea se poate realiza aplicând produsul in două straturi succesive, direct unul peste celălalt, sau introducând intre acestea o plasă de armare din fibră de sticlă rezistentă la alcali, performanțele fiind similare în ambele variante.

Acoperișuri

\

Țiglă metalică

\

Tablă fălțuită

\

Tablă prefălțuită

\

Sistem click

\

Sistem jgheaburi și burlane

\

Tablă cutată

Casete de fațadă

\

Metalice :

   Sistemele de invelitori metalice pentru fațade sunt concepute astfel incât să îmbine partea funcțională cu partea estetică a construcției.

   Casetele de faţadă sunt proiectate şi realizate să facă faţă unui climat pretenţios.

\

Ceramice :

   Un stil de arhitectură care s-a dezvoltat promiţător în ultimii ani şi care depăşeşte ca aspect şi eleganţă metodele obişnuite de acoperire a faţadelor, este cel al casetelor din tablă de oţel sau ceramică, cu formă simplă având diverse culori şi fiind foarte uşor de montat.

   Acestea s-au dovedit a fi o alegere bună pentru multe proiecte industriale şi comerciale dar în acelaşi timp sunt folosite şi în proiecte rezidenţiale.

Uși de garaj

\

Industriale

Ușă pietonală, vitrare și automatizare

\

Rezidențiale

Ușă pietonală, vitrare și automatizare

Automatizări porți

Uși de compartimentare rezistente la foc, cortine rezistente la foc

Montaj uși secționale industriale

Compartimentări și sisteme de rezistență la foc

Rampe de ridicare și egalizare

Sisteme de pardoseli epoxilice

Revopsire elemente metalice

Montaj structură principală și structură secundară

Montaj sisteme acoperiș tablă-folie anticondens-vată-folie anticondens-tablă

Montaj elemente tinichigerie

Montaj închidere pereți în sistemul tablă-folie anticondens-vată-folie anticondens-tablă

Sisteme de tavan casetat

Trape de fum si luminatoare

Sisteme de aierisire Vilpe

Montaj sistem pluvial

Sisteme de fațade cu Alucobond

Sisteme de închideri cu policarbonat

Semnalistică și logo firme

Sisteme de degivrare

Ferestre mansardă

Scări mansardă

Montaj burduf de încărcare

Montaj rezervor de incendiu

Montaj instalație sanitară și termică

Amenajări interioare

+4 0754 203 190

– Ing. Ionuț Motoc –

office@schmoll.ro

schmoll_impex@yahoo.com

SCHMOLL IMPEX S.R.L.

C.U.I. : 5306966

Reg. Com. : J39/78/1994

Adresă:

Str. Ștefan cel Mare, Nr. 18,

Focșani / Vrancea

Cod postal : 620076